Trygghetspaket Bas – För dig som vill ha en komplett säkerhetslösning

När du väljer vårt ”Trygghetspaket Bas” med väktarutryckning får du ett komplett trygghets- och servicepaket där följande ingår:

 • 1 st centralenhet
 • 1 st siren
 • 1 st manöverpanel
 • 1 st IR-detektor
 • 1 st magnetkontakt
 • APP för Iphone och Android

För samtliga larm ingår även:

 • Installation
 • Anslutning till larmcentral hos Nokas Security
 • Fria väktarutryckningar
 • Teknisk service i ditt hem
 • Livstidsgaranti på alla komponenter
 • Självriskbefrielse vid inbrott

Ett tryggare hem – så här går det till

Inbrottsskydd

Vi placerar en diskret manöverpanel vid entrédörren. Manöverpanelen används för att larma på och larma av ditt hem när du själv är på plats, vilket går enkelt med din personliga kod. Med Appen kan du aktivera eller stänga av ditt larm på distans, du får då en bekräftelse när din begäran utförs och larmanläggningens status syns tydligt när du startar och loggar in i Appen. Det ska synas att ditt hem är skyddat, därför får du alltid skyltar och dekaler som håller tjuven på avstånd och informerar om att ditt hem är utrustat med en larmanläggning från NLT.

Vid möjliga inbrottsvägar placeras magnetkontakter eller annan detektor som utlöser larmet när någon försöker ta sig in. Invändigt placeras diskreta rörelsedetektorer som aktiveras och utlöser larm vid rörelse i rummet. Med en tillvald kamera kan du på distans begära bild i Appen för att informera dig om vad som händer i ditt hem, även när du själv inte är på plats. Vid aktiverat och utlöst larm har också larmcentralens personal tillgång till en eventuell kamera i anläggningen och kan med hjälp av denna snabbt informera sig om situationen på plats. Kamerans bild delas enbart på aktiv begäran från larmcentralen, när ett larm har löst ut. Du behöver inte vara orolig över att dina husdjur utlöser larmet, vi kan husdjursanpassa din anläggning. Om larmet löser ut kopplar din anläggning upp sig direkt mot larmcentralen hos Avarn Security. Vid larm kontaktar larmcentralen de kontaktpersoner ni uppgett i larminstruktionen och kontaktpersonen kan då välja att antingen återkalla larmet eller begära utryckning. Om larmcentralen inte får kontakt med er görs automatiskt en utryckning av uniformerad väktare.

Samtliga delar som ingår i paketlösningen går att beställa separat, ofta är en eller ett par extrakomponenter en bra lösning om du har flera utgångar eller våningar och vill säkra samtliga penetrationsvägar in i ditt hem. Med ett par extra magnetkontakter, en kamera eller rörelsedetektorer kan ni snabbt erhålla ett fullgott skydd mot inbrott (se tillvalsprodukter i beställningsformuläret nedan).

Brandskydd

Om du inte redan har en branddetektor rekommenderar vi att du väljer till detta (branddetektor finns som tillvalsprodukt i beställningsformuläret längre ned). Vår branddetektor har både rökdetektor och siren, detektorn är kopplad till larmcentralen hos Avarn Security. Sirenen och eventuella blixtljus varnar alla i närheten för brand och möjliggör att du och din familj snabbt kan utrymma om olyckan är framme. Kopplingen till larmcentral gör stor skillnad om en brand uppstår när du inte själv är på plats. Ett tidigt larm till larmcentralen möjliggör en snabb räddningsinsats och ett tidigare påbörjat släckningsarbete, vilket kan bli räddningen för ditt hem och dina ägodelar.

Du kan också komplettera ditt trygghetspaket med ytterligare brandsäkerhetsprodukter; brandsläckare, brandfilt och brandstege (se tillvalsprodukter i beställningsformuläret nedan).

Trygghetspaket Bas

Extra tillvalsprodukter

NLT – Alla har rätt att känna sig trygga!