Trygghetspaket Plus – För dig som vill ha en komplett säkerhetslösning med kameraövervakning

När du väljer vårt ”Trygghetspaket Plus” med väktarutryckning får du ett komplett trygghets- och servicepaket där följande ingår:

 • 1 st centralenhet
 • 1 st siren
 • 1 st manöverpanel
 • 1 st IR-detektor med kameralarm
 • 1 st magnetkontakt
 • APP för Iphone och Android

För samtliga larm ingår även:

 • Installation
 • Anslutning till Nokas larmcentral med väktarutryckning
 • Fria väktarutryckningar
 • Teknisk service i ditt hem
 • Livstidsgaranti på alla komponenter
 • Självriskbefrielse vid inbrott

Ett tryggare hem med kameraövervakning
– så här går det till

Inbrottsskydd

Trygghetspaketet Plus är en enkel och mycket prisvärd säkerhetslösning för dig som på distans snabbt vill kunna uppdatera dig med en tydlig bild av exakt vad som händer i din anläggning just nu. Rörelsedetektorns-mörkerseende-kamera ger dig åtkomst till anläggningen via appen och låter dig se vad kameralinsen – och vid ett utlöst larm larmcentralen – kan se, innan du eventuellt väljer att påkalla åtgärd.

Invändigt placeras diskreta rörelsedetektorer som utlöser larm och dokumenterar bild vid rörelse i rummet. Vid möjliga inbrottsvägar placeras magnetkontakter som utlöser larmet när någon försöker ta sig in. Kameran kan aktiveras på distans när du själv begär bild i appen, på detta sätt kan du informera dig om vad som händer i ditt hem även när du själv inte är hemma. Vid utlöst larm har också larmcentralens personal tillgång till bilden från din kamera, på det sättet kan larmcentralen snabbt informera sig om situationen på plats och vidta nödvändig åtgärd. Kamerans bild delas enbart på aktiv begäran från larmcentralen, efter att larmet har löst ut. Du behöver inte vara orolig över att dina husdjur utlöser larmet, då vi har möjlighet att husdjursanpassa larmet. Om larmet utlöser kopplar anläggningen upp sig mot larmcentralen hos Avarn Security (före detta NOKAS) som då kontaktar de kontaktpersoner ni valt i åtgärdsinstruktionen. Kontaktpersonen kan välja att återkalla larmet eller begära en utryckning. Om larmcentralen inte får tag i någon av kontaktpersonerna görs utryckning av uniformerad väktare.

Vi placerar en diskret manöverpanel vid entrédörren. Manöverpanelen är den du använder för att larma på och larma av ditt hem på plats. Du aktiverar larmet med din personliga kod eller med din inloggning i Appen. Med Appen aktiverar eller stänger du av ditt larm på distans, du får en bekräftelse när din begäran utförs och larmets aktuella status syns tydligt när du öppnar och loggar in i Appen genom din mobiltelefon eller surfplatta. Det ska synas att ditt hem är skyddat, därför får du alltid skyltar och dekaler som håller tjuven på avstånd och informerar om att ditt hem är utrustat med larm och kamerabevakning från NLT.

Samtliga delar som ingår i paketlösningen går att beställa separat, detta kan vara en bra lösning om du har flera utgångar eller våningar och vill säkra alla penetrationsvägar in i ditt hem, med extra magnetkontakter, kameror eller rörelsedetektorer (se tillvalsprodukter i beställningsformuläret nedan).

Brandskydd

Om du inte redan har en branddetektor rekommenderar vi att du väljer till detta (branddetektor finns som tillvalsprodukt i vårt beställningsformulär längre ned). Våra branddetektorer har rökdetektor och siren samt är kopplade till larmcentralen hos Avarn Security (före detta NOKAS). Sirenen och eventuella blixtljus varnar alla i närheten för brand, vilket ger dig och din familj möjlighet att snabbt utrymma hemmet om olyckan är framme. Kopplingen till larmcentralen gör hela skillnaden om en brand uppstår när du själv inte är på plats. Ett tidigt larm till larmcentralen möjliggör en snabb utryckning och ett tidigt påbörjat släckningsarbete, vilket kan vara räddningen för ditt hem och dina ägodelar.

Du kan även komplettera ditt trygghetspaket med ytterligare brandsäkerhetsprodukter; brandsläckare, brandfilt och brandstege (se tillvalsprodukter i beställningsformuläret nedan).

Trygghetspaket Plus

Extra tillvalsprodukter

NLT – Alla har rätt att känna sig trygga!