Lugn och trygg, hemma som borta – Enkelt för dina barn, diskret för hemmiljön och anpassat för husdjur!

Våra trygghetspaket gör ditt hem tryggare för dig och din familj. Vi erbjuder behovsanpassade larmpaket för olika typer av boende för att du som kund ska få den säkerhetslösning som passar dig och din familj bäst. Med våra trygghetspaket kan du slappna av när du är hemma och även när du är hemifrån – vi är aldrig långt borta.

När du väljer Nordisk Larm & Teleteknik AB får du mer än ett larm. Vi levererar en komplett säkerhetslösning och hjälper dig att minimera riskerna för brand, inbrott och sabotage. Du når vår larmcentral dygnet runt. Vi svarar snabbt på både samtal och larm. Du kan räkna med oss oavsett situation, och våra säkerhetsvakter finns snabbt på plats vid behov.

Läs om våra trygghetspaket! BAS och PLUS

Vi är snabba och pålitliga vid leverans, installation och service!

Ett väl fungerande larm och säkra lås håller tjuven borta!

Undersökningar visar att tjuven ofta drar sig från att gå in i ett larmat hus. Därför är larm och säkra lås ett effektivt sätt att skydda sin bostad. Ett inbrott innebär inte bara att man förlorar sina ägodelar – det är även en personlig kränkning. Klicka här för att se hur våra larm fungerar.

Stockholms län ligger i toppen för flest inbrott. Villor i välbärgade tätorter löper störst risk men även lägenhetsinbrotten har mer än fördubblats under den senaste tioårsperioden.

Källa: BRÅ, Brottsförebyggande rådet

Vårt åtagande är att leverera och installera larmutrustning med högsta kvalitet! Vi innehar polisgodkännande att utföra installation av inbrottslarm och är certifierade av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC) enligt Larmklass III. Vi är även medlemmar i branschföreningen Swelarm och Svenska Brandskyddsföreningen. Alla larmcentralstjänster och utryckningar går till vår partner Avarn Security.

NLT – Alla har rätt att känna sig trygga!